O nama

Istorijat

Firma za medjunarodni drumski transport KALAJANOVIĆ D.O.O osnovana je 1991. godine sa željom da omogući najbezbedniji i najbrži transport robe kako u svojoj zemlji tako i u inostranstvu. Od samog početka firma KALAJANOVIĆ D.O.O nastoji da ide u korak sa vremenom i da u svoj posao unosi nova saznanja kroz kontinuirane edukacije svog zaposlenog radnog i obrazovnog kadra kao i da prati promene tehnološkog i industrijskog razvoja u oblasti proizvodnje transportnih vozila i nabavke istih.

0
Kamiona
0
Kombija
0
Godina postojimo
0km
mesečno

Vizija

Cilj našeg preduzeća je u daljem povećanju broja zaposlenih lica i nabavke većeg broja savremenih vozila za transport i da time omogućimo profesionalni odnos prema klijentima i prema robi. Dalje proširivanje poslovanja i još brži transport su naša budućnost. Takodje, cilj nam je i da ostanemo pouzdan učesnik u saobraćaju, brinući ne samo za bezbednost naših zaposlenih već i drugih učesnika u saobraćaju. Dodatnu pažnju usmeravamo ka ekološkom zagadjenju zemalja kroz koje prolazimo čuvajući pritom i globalnu biosferu nabavkom motora sa najvišim standardima.

Misija

Misija našeg preduzeća je da omogućimo siguran i brz transport robe do dogovorenog odredišta pritom poštujući odredjene uslove i rokove isporuke.Visoka stručnost zaposlenih, odgovornost, kvalitet usluge, pouzdan i kvalitetan transport kao i naše dugogodišnje iskustvo doprineli su da steknemo poverenje mnogih domaćih i inostranih partnera.

Firma KALAJANOVIĆ d.o.o. od osnivanja pretežnu saradnju ostvaruje sa zemljama Ujedinjenog Kraljevstva odnosno Engleskom i Škotskom i sa njima susednom Irskom. Pored pravca Srbija-Engleska-Škotska-Irska,  često poslujemo i sa sledećim zemljama Evropske unije: Nemačka, Austrija, Švajcarska, Češka, Holandija, Švedska, Francuska, Španija…

Menu